Режисьор Ким Кьо Те говори за И Джун Ги, И Джи Ън и Канг Ха Нъл

​На 19 август режисьорът Ким Кьо Те проведе прес конференция за новата драма “Moon lovers: Scarlet Heart Ryeo”. 

По време на срещата с репортерите той сподели за работата си с актьорите в драмата. “Решението да поканя много млади актьори за ролите не беше лесно.”, казва режисьорът. “Различни роли, различен имидж. Трябваше да взема предвид актьорските умения и нивото на популярност. След като приключихме снимките, мога да кажа, че ролите са задоволителни. Доволен съм, че характерът на всеки един герой е напълно демонстриран.”

Комплиментите му бяха най-вече по адрес на И Джи Ън, И Джун Ги и Канг Ха Нъл.

“Чрез този проект IU ще стане истинска актриса.”  смята режисьор Ким . “Възприе ролята си на 100%. Ентусиазмът й по време на работа също заслужава похвала. В известна степен тя е невероятна актриса. Има енергия, просто е гениална. Има усет за сцените, добре схваща работата си и е педантична като актриса. Може да се представя добре, когато срещу нея има друг актьор. Мога да кажа, че е актьорските й умения са на нивото на представянето й на музикалната сцена. Като цяло не се нуждаеше от моето ръководство. Подготвяше се добре за снимките.”

“И Джун Ги е тестван актьор. Участвал е в много исторически драми, актьорските му умения са напълно развити, но въпреки това е е много прилежен. Играта му е като вулкан, изригваща огромна енергия. Силно ентусиазиран е, когато е на снимачната площадка. Може да влезе в ролята си мигновено и се фокусира много добре. Има толкова много енергия в него, че дори на мен ми е трудно да издържа.”

Режисьор Ким похвали и Канг Ха Нъл. “Постоянен и прецизен актьор. Има много идеи, актьор с много качества. Принципен и освободен актьор, високи актьорски умения. “

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s