И Джун Ги за играта с маска на лицето

Наскоро И Джун Ги говори за изпитанието да играе с маска в драмата на SBS “Moon Lovers-Scarlet Heart: Ryeo”.  Актьорът играе 4-ят принц Уанг Со, който прикрива уродливото си лице с маска.
За много актьори носенето на маска за дълго време може да е товар, тъй като по този начин се отказват от това да покажат красивия си външен вид в драмата.
И Джун Ги обаче не е бил притеснен, че прикрива красивите си черти. Тревогите му са били в друга посока. “Да нося с маска, докато играя, има значение за вътрешния свят на героя в драмата, затова идеята много ми хареса. Но по време на игра не беше лесно да контролирам вътрешното си възприятие и имаше моменти, в които се чувствах замаян. Притесненията ми бяха насочени към това какво да направя. Този ефект се засилваше по време на екшън сцените, затова трябваше да се приспособя към маската възможно най-скоро.” – обяснява актьорът.
И Джун Ги споделя какъв мисловен процес е имал относно изразяването на емоциите. “Най-важното от всичко беше как да регулирам и да предам емоциите на Уанг Со на зрителите чрез очите. Ако вкарам твърде много интензитет, може да залича историята или болката на Уанг Со, така че положих много усилия, за да намеря границата.”
В момента И Джун Ги се радва на любовта на публиката с ролята му на Уанг Со в драмата “Moon Lovers-Scarlet Heart: Ryeo”.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s