160926 Интервю на И Джун Ги пред медиите за ролята му в “Moon Lovers”- Scarlet Heart: Ryeo”

С днешния 10 епизод на “Moon Lovers – Scarlet Heart:Ryeo” половината драма вече е минала. За да отбележат средата, от SBS публикуваха интервю с И Джун Ги, който играе четвъртият принц Уанг Со. 

Зрителите бяха впечатлени от ритуала за дъжд. Как подходи към тази сцена?
– Бях силно концентриран, защото тази сцена набляга върху промяната в Уанг Со. Исках да покажа как възвръща увереността си и от младо момче, създаващо вид на студен човек, успява да се отърве от стигмата на белега и с помощта на Хе Су се приближава до олтара стъпка по стъпка. Подминавайки обикновените хора, принцовете, официалните лица в двореца, краля и кралицата, опитах да предам как емоциите напират в него.

Частта, в която Уанг Со се преобразява в Гуангчон в края на ритуала предизвика много дискусии.
– Радвам се, че получавам позитивни коментари. Знаех си, че ще бъде изненадващо, но не очаквах да е толкова драматично. Вложих много мисъл в тази сцена, тъй като трябваше да запазя образа на Уанг Со, но в същото време да направя преход към Гуангчон.

Връзката ти с Хе Су изглежда уникална. Какви са чувствата на Уанг Со към Хе Су?
– Хе Су е единственият човек, който вижда Уанг Со такъв, какъвто е. Уанг Со може да бъде честен и открит, само когато е със Хе Су. Въпреки че тя е жената, която иска да предпази, Уанг Со се чувства като човек, защитаван именно от нея. Той научава от нея какво е човешка топлина. Уанг Со иска да стане по-силен, за да може да помага и уважава Хе Су и да й върне многократно всичко, което е направила за него.

Хората проявяват интерес към химията ти с Канг Ха Нъл, който играе Уанг Ук. Друг принц на твоята възраст сигурно е специален за теб?
– Уанг Су смяташе, че Ук го разбира. Ук бе най-близкото до това, което Уанг Со би могъл да нарече приятел или брат. Затова когато Уанг Ук враждебно му казва : “Тук няма нищо, което да ти принадлежи. Това са моите хора.”, Уанг Со се опитва да скрие смущението си. Когато Уанг Со и Уанг Ук гледат към едно и също нещо, тяхното възприемане и изражение са различни. Ще разберете какво имам предвид като гледате. Затова ви моля да догледате остатъка от драмата.

Кои са отзивите на зрителите, които оставиха най-голямо впечатление у теб?
– Малко се тревожех, че зрителите ще бъдат изплашени от белега на лицето ми, но се успокоих, когато след свалянето на маската започнаха да симпатизират повече на Уанг Со и казаха, че белегът няма значение. Благодарен съм, защото това значи, че недостатъците в миналото днес не са от значение. Важното е какъв е човекът. Искам да стана актьор, който може да опише всичко това.

Драмата набира голяма популярност в Северна Америка, какво и в източна и южна Азия. Това е необикновено. Как се чувстваш?
– Много съм благодарен. Зрители с различна култура намират радост в различни части от драмата. Намирам за любопитни тези различни гледни точки. Четейки окуражаващите съобщения на феновете в социалните мрежи ме кара да стана по-добър актьор.

Върху какво трябва да се фокусират зрителите в бъдеще, докато гледат Уанг Со?
– Обстановката около него се променя напълно, тъй като от най-скромния принц става най-облагодетелствания. Досега може да е давал вид на несигурно момче, но сега ще стане по-надежден и твърд. Ще се преодолее няколко кризи, тъй като ще стане обект на стремеж, завист и ревност по едно и също време. Също така го очаква необикновена романтика. Опитах да не загубя котва в актьорската си игра, защото различни емоции идват и си отиват.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s