И Джун Ги с втори пик в кариерата си

Популярността на И Джун Ги го води до втори пик в кариерата му. Клипове от “Moon Lover Scarlet Heart: Ryeo” заемат 1-во по гледане в онлайн портали, а самият И Джун Ги е постоянно в класацията за търсени думи в интернет в реално време или в седмична класация.
“Moon Lover Scarlet Heart: Ryeo” се излъчва в Китай по същото време като в Корея. Реакциите от Китай са толкова солни, че И Джун Ги заема челната позиция за най-популярен корейски актьор в Китай.
По информация на агенцията му, И Джун Ги има над 16 млн. последователи в weibo, а китайският му филм “Never Said Goodbye” е с най-много зрители в деня на премиерата сред мелодратичните филми, излъчени в Китай тази година. Позитивните конентари идват от прилива на нови фенове след началото на драмата, както и от дългогодишни такива.
Освен позитивните отзиви от Китай, И Джун Ги получава покани за фен срещи в Япония и Северна Америка.
От агенцията му Namooactors споделят: ” Благодарение на мобилния стрийминг и излъчването в реално време, разбрахме, че популярността на И Джун Ги расте с всеки изминал ден. Фенове от цял свят посещават агенцията. Също така в момента водим преговори за международни фен срещи.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s