И Джун Ги е разочарован от ниския рейтинг на “Moon Lovers-Scarlet Heart: Ryeo”

Наскоро актьорът И Джун Ги позира за списание “Singles”, очаровайки всички с есенен стил и прекрасно излъчване. По време на интервюто, актьорът дискутира последната си драма, телевизионния рейтинг, актьорската си кариера като цяло и изборите, които е правил.
Попитан за драмата “Moon Lovers-Scarlet Heart: Ryeo”, И Джун Ги признава: “Тревожи ме телевизионният рейтинг.” Китайската версия имаше голям успех за разлика от корейската, която не се представя много добре по отношение на рейтинга. И Джун Ги заявява: “Тъжен съм. Всички актьори и хора от екипа работиха толкова много. Всички работиха много старателно… “. Въпреки телевизионният рейтинг, драмата получава много позитивни отзиви и много комплименти печели именно играта на И Джун Ги. Той обаче не прави изключение и казва: “Не съжалалявам. Но като главен актьор, трябва да имам чувство за отговорност за успеха или неуспеха на драмата, това включва и телевизионния рейтинг. Докато гледам тази драма, опитвам да открия какво не й достига.”
Неговото наблюдение не приключва тук. И Джун Ги казва, че чете всички коментари по статии, свързани с него. Той обяснява: “Не само моята работа, гледам почти всички драми и филми, за да анализирам какво харесват хората, защо дадени драми имат висок рейтинг, а други не. Това ми помага да бъда по-добър актьор в следващия ми проект, както и да избера сценарий.”
Попитан планира ли сватба, той отговаря: “Имам си приоритети. Първо искам да се докажа като актьор. Не само да се представям добре като актьор. Мисля много за това как постоянно да бъда избиран от публиката… Да, понякога и аз се чувствам разочарован от себе си.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s