“Moon Lovers Scarlet Heart:Ryeo” спечели голямата награда на Корейските награди за марка

Достигайки върха на зрителския рейтинг, “Moon Lovers Scarlet Heart:Ryeo” бе удостоена с честта да спечели голямата награда на Корейските награди за марка.

На 28 октомври в голямата бална зала на Федерацията на корейската индустрия, драмата на SBS “Moon Lovers Scarlet Heart:Ryeo” (сценарист Чо Юн Йонг, режисьор Ким Те Гю) спечели голямата награда в категория “Глобална Корея” като по този начин признават важната роля, която драмата играе по отношение на културната обмяна.

“Moon Lovers Scarlet Heart:Ryeo” подобри собствения си рекорд с епизодите, излъчени на 24 и 25 октомври.

Корейските награди за марка с домакин Корейската маркетинг асоциация се провеждат за първи път през 2013 г. като целта им е да допринесат за конкурентоспособността в индустрията.

“Moon Lovers Scarlet Heart:Ryeo” има голямо значение за културната обмяна между Корея и Китай.

По-важното е, че тази награда признава драмата като водещ посланик на корейската култура.

Човек от екипа на “Moon Lovers Scarlet Heart:Ryeo” каза:”Блгодарим на феновете в Корея и извън Корея за подкрепата и безкрайната любов. “

 Официалните акаунти на “Moon Lovers Scarlet Heart:Ryeo” в интернет (facebook, weibo, twitter) са място за изразяване на различни мнения и дискусии от международните фенове. Публикациите във Facebook имат по 72,000 харесвания и хиляди коментари. Освен популярността в чужбина, клипове от драмата  се радват на 80,000,000 гледания в най-големия корейски портал Naver.

“Moon Lovers Scarlet Heart:Ryeo” се излъчва едновременно в няколко азиатски страни като Япония, Китай, Тайван, Хонгконг, Малайзия, Сингапур, а също така и в Австралия, Северна и Южна Америка. Саунтракът, който е барометър за популярността на една драма, чупи всички рекорди за продажба в чужбина.

“Moon Lovers Scarlet Heart:Ryeo” достигна грандиозен рекорд от 2 млрд. гледания в Youku, най-големият онлайн видео портал. Драмата е на първо място по кликове и в тайванския VOD сайт KKTV, а също така е на върха в класацията за корейски драми на хонгконгската телевизия LeEco TV.

“Moon Lovers Scarlet Heart:Ryeo” е излъчвана в Америка чрез видео платформата DramaFever, където също е на първо място през целия октомври.

Очаква се договора с Netflix, най-голямата стрийминг компания, да спомогне за още достигнати върхове от драмата.

Последните два епизода на драмата ще бъдат излъчени на 31 октомври и 1 ноември.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s