С чист личен живот И Джун Ги става любимец в рекламната индустрия

И Джун Ги набира скорост в рекламната индустрия. Той достига върха за първи път след “The King and the Clown”. Наскоро с драмата “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” актьорът отново се радва на апогей в кариерата си.
В драмата И Джун Ги демонстрира забележителна актьорска игра, която достига до феновете не само в Корея, а и по целия свят. “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” подобри рекорда в китайски видео сайт като достигна 2 млрд. гледания. В Япония, Хонгконг и Тайван, където драмата също е излъчвана, набира масивна популярност. Проучване на уебсайт в Северна Америка показва нарастваща популярност и интерес към И Джун Ги. По този начин корейският актьор става лпбимец в рекламната индустрия. Освен това той вече има непоклатима позиция като корейска звезда. Независимо дали е у дома, или в чужбина, неговото влияние расте. Това привлича вниманието на рекламодателите. В допълнение, чистият му личен живот е още един плюс рекламодателите да се чувстват спокойни. Поради тези причини той получава покани от различни магазини, фирми за дрехи и козметика и др.
Представител от рекламната индустрия обяснява:” Качества на звезда, звезден характер, външен вид – И Джун Ги притежава всичко това. Той е най-добрият избор за рекламно лице.”
От Namooactors добавят:”Не само от рекламната индустрия, получаваме безброй заявки за международни фен срещи, все още водим преговори.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s