Чрез “Moon Lovers-Scarlet Heart: Ryeo” И Джун Ги пренаписа история на легендарната актьорска игра

ro27412953_w1000_h0
В “Moon Lovers-Scarlet Heart: Ryeo” актьорът И Джун Ги показа безукорна актьорска игра и несравнимо присъствие. Още веднъж сме изумени от майсторството, което помете не само Корея, но и Япония, Китай и други страни. Невероятната му игра във всеки епизод се превръщаше в подновена легенда. С всеки следващ епизод осъзнавахме защо той получава толкова много комплименти.
Точно като дреха, шита по поръчка, безупречната игра на И Джун Ги се радваше на зрителски похвали след всеки епизод.
Този път с шестата си поява в исторически проект, възникна въпросът “Пак ли историческа драма?”. С участието си в много исторически драми, И Джун Ги използва харизмата си, за да пресъздаде уникални герои. Всеки епизод дава на зрителите свежо и интересно усещане.
В драмата политическият заложник Уанг Со използва церемонията за прогонване на зли духове, за да се завърне в Сонгак и да стане крал. Психологическите промени във всеки герой, както и промените във връзките са ключов момент в тази драма.
Като цяло Уанг Со трябва да превъзмогне всяващия страх в другите образ. В процеса на възвръщане на самочувствието му, той е емоционално излекуван от Хе Су. Бруталната му съдба е такава, че той няма друг избор, освен да убие собствения си брат. Сложни и разнообразни чувства преминават през него, докато се закълне като крал. Това е най-големият тест за актьорската игра, най-голямата трудност в представянето на тази роля.
Преобразяването в Уанг Со е като дрехи, правени по поръчка за И Джун Ги. След края на всеки епизод, публиката неволно възкликва. Всяко изражение на очите, всяко леко потрепване на пръстите, включително хилядите емоции в сцената с изпиването на отровата и деликатната игра с вените на врата се радва на безброй похвали. В допълнение от самото начало до края нямаше съмнения в любовта му към Хе Су. Доказателство за доброто превъплъщение в Уанг Со са изразителните очи, изражението на лицето и перфектния глас на И Джун Ги.
В сцената, в която умира кралица Ю, сълзите на Уанг Со ни дават възможност да усетим мъката на героя, който до самия край се надява да получи майчина любов и да разберем защо става арогантен крал. Всяка поява на И Джун Ги ни помага по-добре да разберем този сериал. И още веднъж ни убеждава, че И Джун Ги е актьор с дълбоки вътрешни актьорски умения.
Също така бяхме изненадани да разберем, че И Джун Ги се е проявил като лидер по време на снимките. За ролята на Уанг Со И Джун Ги е свалил 15 кг. Актьорът се появява на снимачната площадка с дълбок глас и нов вид, полагайки усилия да направи атмосферата приятна за работа. Веселият по природа актьор се е старал да създаде приятна атмосфера за по-неопитните актьори, а също щедро да им дава съвети относно играта. Без значение колко е зает, той присъства на всички вечери с екипа. По време на излъчването на драмата, лично споделя снимки в социалните мрежи, за да напомни на зрителите да гледат епизода.
Играта на И Джун Ги не само има уникална вътрешна сила, а също и активна комуникация с феновете му, които са винаги в сърцето му.
След края на драмата всички имаме големи очаквания от това, което предстои да видим от И Джун Ги.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s