Актьорът И Джун Ги се появи като гост изненада в шоуто на Парк Кьонг Рим.

На 16 ноември в 11 часа сутринта в женския университет “Ewha” в Сеул бе проведено ток шоуто на Парк Кьонг Рим на тема “Липса на романтика”. И Джун Ги се появи като първи гост експерт по романтиката.
На този ден по време на шоуто бе проведена лекция за романтична граматика и действия пред неромантичните жени .
За целта Парк Кьонг Рим покани на сцената момиче от публиката. Под предтекст, че обстановката и светлината не са подходяши за романтика, водещата на шоуто извика първия си гост – И Джун Ги. Парк Йьонг Рим каза на поканеното момиче от публиката: “След като се появи И Джун Ги, изглеждаш много сладка. Прекрасна си. Ако ме слушаш, ще получиш от него прегръдка отзад.” – известна сцена от драмата  “Moon Lovers Scarlet Heart – Ryeo”.
След частта с прегръдката, И Джун Ги сподели с водещата: “Бях много развълнуван от участието си в шоуто ти. Идвам тук само ден след завръщането си от чужбина. Истината е, че тази нощ не можах да заспя от вълнение, че ще се срещна с теб.” И Джун Ги разкри, че когато водещата на предаването го е потърсила лично, е била запозната с програмата му и той не е могъл да й откаже.  Парк Кьонг Рим обясни, че причината да го покани в шоуто е това, че напоследък е много известен и го помоли да каже романтична реплика от последната му драма. Актьорът не се замисли много, преди да каже: “Ти си моя. Ти си моята единствена кралица. ”
На въпрос за участието му в “Resident Evil: The final chapter”, той каза: “Режисьорът се нуждаеше от азиатски актьор и ме покани да участвам. Приех, защото Холивуд е мечтата на всеки актьор. Мечтая да стана световна звезда, Искам да имам този шанс и да дам всичко от себе си.”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s