И Джун Ги показа супер талант на фен срещите си в Сеул

Азиатското турне на И Джун Ги, за което билетите бяха продадени за 52 секунди, приключи повече от успешно в Сеул. Фен срещата се оказа истински подарък за феновете му. Залата, огреяна в розово-лилави лайтстикове, бе изпълнена с ентусиазъм, а самата фен среща бе впечатляваща както за феновете, така и за И Джун Ги. Актьорът остана на сцената повече от 3 часа на сцената без водещ, показа ефектни танци, изпълни рап песни и балади и благодари на феновете си за любовта им.
В допълнение И Джун Ги изпълни новите си песни “NOW” и “Thank you”. С “NOW” изненада феновете като им показа видео клип на песента, заснет от самия него в Япония миналия месец.
И Джун Ги не пропусна да изпее и популярната песен на EXO “For You” от “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo” и танцува на песните на Big Bang – “Fantastic Baby”, “Good Boy” и “Bang Bang”.
Заедно с феновете направиха разиграване на сцени от “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”, а също така изми краката на своя фенка на сцената. И Джун Ги направи всичко възможно да създаде хармонична обстановка в залата. Това само потвърждава защо фен срещите му са толкова популярни.
Интересът към И Джун Ги става все по-голям и все повече са страните, желаещи да са домакин на такава фен среща. Следващите спирки са в Япония, Тайван и Хонгконг.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s