[РЕВЮ] Кратко, но значимо присъствие на И Джун Ги в “Resident Evil: Final Chapter”

Имаше причина да се подчертава това, че ролята на И Джун Ги в “Resident Evil: Final Chapter” е “специално участие”, отколкото да се шуми около дебютът му в Холивуд. Участието му във филма може да бъде опеделено точно като специално участие. Но какво от това? Дори и за кратко, силното му присъствие ще бъде огромен подарък за корейските фенове.
На 19 януари в “Lotte Cinema” филмът бе излъчен пред медиите. “Resident Evil: Final Chapter” – човечеството е пред своя край, след като Алис  е предадена във Вашингтон от Уескър. Като единствена оцеляла от битката срещу немъртвите орди, Алис трябва да се завърне там, откъдето започна целият кошмар – Ракун сити. Там корпорация Ъмбрела  събира сили за окончателен удар срещу оцелелите от апокалипсиса. В състезание с времето, Алис търси старите си приятели, намира и един неочакван съюзник и повежда битка срещу немъртвите и новите чудовища-мутанти.
Мила Йовович е част от филма през последните 15 години, а И Джун Ги се присъедини към екипа в последната част. След като стана ясно, че И Джун Ги има роля във филма, започна да се говори за дебюта му в Холивуд. От агенцията на И Джун Ги обаче, както и самият той, не пропуснаха да отбележат, че ролята му е специална. Това засили любопитството към героя му, количеството време, което ще бъде бъде отделено на героя му, както и самото му присъствие.
Вярно е, времето му във филма не е достатъчно. Героят му се появява в началото, в средата и във втората част от филма. Но по-важно от количеството е самото присъствие.
Ролята на И Джун Ги е необходим герой в последната част на поредицата “Resident Evil”. Разбира се, за феновете на И Джун Ги, които са очаквали дебюта му в холивудски филм, времето му може да им се стори оскъдно, но той показва невероятни екшън сцени и е достоен представител на Южна Корея във филма. Това е и причината Мила Йовович и Пол Андерсън да не могат да спрят с хвалбите по негов адрес.
Една от най-важните сцени във филма е между И Джун Ги и Мила Йовович. В сцената, която е включена и в трейлъра, И Джун Ги оставя силно впечатление в публиката.
Накратко, И Джун Ги изпълни своята част във филма блестящо.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s