И Джун Ги показа секси и забавни страни от себе си в Сингапур

След повече от 10 години, откакто звездата на И Джун Ги изгря с ролята му в “The King and the Clown”, едва сега той за първи път посети Сингапур за фен срещата “Thank You” на 4 март. Идеята за фен срещата е начин актьорът да благодари за любовта и подкрепата, която получи след участието му в “Moon Lovers: Scarlet Heart – Ryeo” – драма, която се прие много по-добре в международен план.

Всички, които очакваха И Джун Ги да прилича на героя си Уанг Со, останаха изненадани. Джун Ги беше пълната му противоположност. За разлика от Уанг Со, той бе сърдечен, приказлив и склонен към флиртове – от пози за целувка до разкопчаване на ризата и сладострастни движения с тялото, които накараха жените в публиката, които преобладаваха, да крещят от удоволствие.

Имаше и неприличен момент, в който И Джун Ги отбеляза колко високи са температурите и изсипа две шишета с вода върху себе си по средата на фен срещата. Действието му бе придружено от съответващи изражения на лицето, движения на тялото и съпровод на китара. Няма смисъл да казваме, че публиката полудя.

В списъка с изпълнения присъстваха както негови песни, така и кавъри на изпълнители от цял свят. Макар да е известен с ролите си, заслужаващи награди, И Джун Ги има и няколко музикални албума, както и впечатляващи певчески умения и умения в танците.

“Тези от вас, които ме виждат за първи път, може би си мислят, че съм певец, но не, аз съм актьор, който е тук за фен среща.”, изясни ситуацията с усмивка.

Независимо дали е певец или актьор, публиката се наслади на интерпретациите му на “For You” на EXO, “Sexyback” на Джъстин Тимбърлейк,”I’m Yours” на Джейсън Мраз и дори “Our Singapore” на JJ Lin. “Опитвам се да пея национална песен във всяка държава, която посещавам.” и добави, че мелодията на “Our Singapore” наистина го е впечатлила.

По време на висок тон на песента “Zhi Zu” И Джун Ги прозвуча фалшиво. Актьорът не спря да се смее сам на себе си и изглеждаше толкова унижен, че публиката започна да го успокоява с “Всичко е наред.” на корейски. “За първи път пропускам тон на тази песен.”,  обясни той.

Последните му изпълнения минаха много по-добре. Макар да падна на сцената след няколко песни на BIGBANG и TWICE, останал без дъх, скоро отново бе на крака и продължи с пълна сила до самия финал.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s