И Джун Ги: Най-познатият корейски актьор в чужбина

nawgpmc

И Джун Ги бе избран да оглави класацията на Showbiz Korea за “Най-познат корейски актьор в чужбина”. С харизматиочното си и мистериозно излъчване, както и пълен контрол над екрана, И Джун Ги е оценен за ролите си във филми и драми както в Корея, така и в чужбина.
“Moon Lovers: Scarlet Heart – Ryeo” бе популярна драма не само в Япония и Китай, а също и в Северна Америка, Европа и Средния Изток. Драмата отбележи втория пик в кариерата на актьора. Последователите му в социалните мрежи се увеличиха повече от 10 пъти.
В допълнение, екшън сцените му с Мила Йовович в “Resident Evil: Final Cpater” впечатлиха чуждестранните фенове на филма.
Представител на програмата сподели: “През последните няколко години корейските актьори набират популярност в Азия, Европа и Америка. И Джун Ги е може би единственият актьор, който има силно влияние както в Китай, така и в Япония. А в последно време привлича още повече внимание с появата си в “Resident Evil: Final Cpater”.
От друга страна, И Джун Ги обяви финалния концерт от азиатското му турне. “Thank you again” ще се състоя на 15 април в “Olympic Hall”, Сеул.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s