Кадри от първия снимачен ден на “Criminal Mind”

Първият снимачен ден на драмата “Criminal Mind”, която е една от най-чаканите продукции това лято, бе разкрит чрез видео, споделено от tvN. Освен фенове, отишли да наблюдават снимачния процес и невероятната отдаденост на актьорите, превъплътени в героите си, И Сън Бин и Го Юн също са били там, за да подкрепят колегите си.
И Джун Ги, който е бивш член на Екип по обезвреждане на експлозиви и в последствие става полеви агент на NCI, сподели: “Не можах да спя тази нощ, имам чувството, че се завръщам с настройката, че съм нов човек отново. Искрено честитя първия снимачен ден на целия екип.” За да го докаже, без проблем и за секунди се превръща в Ким Хьон Джун и после отново във веселия актьор И Джун Ги.
Междувременно Мун Че Уон, която е агент Ха Сън У, казва: “Чувствам се добре по време на първия снимачен ден. Още от първия ден целия екип е изпълнен с енергия и показва любопитство към героите.”
На свой ред Сон Хьон Джу сподели: “Смятам, че ако първия снимачен ден мине добре, такъв ще бъде и следващия и по-следващия до самия край.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s