И Джун Ги – уникална корейска звезда, обичана от международните фенове

165785_197162_3150

И Джун Ги, който в момента работи по края на драмата на tvN “Criminal Minds” в ролята на профайлъра Ким Хьон Джун, се радва на подкрепата на корейските и международните фенове. На 26 септември агенцията на актьора сподели: “Снимачната площадка на tvN драмата “Criminal Minds” винаги е съпътствана от много усмихнати фенове от Корея и чужбина, които са дошли да покажат подкрепата си към И Джун Ги.”
Феновете на И Джун Ги показват подкрепата си към актьора и целия екип на драмата по всевъзможни начини – като се започне от шапки и чадъри с логото на драмата, та се стигне до изобилие от храна – торти, пици, месо, плодове, кафе, чай. Актьорите и екипа са изумени от искрената любов, която феновете показват към любимия актьор.
Феновете започнаха да подкрепят драмата и екипа още с началото на снимките, промоцирайки я в големите метростанции в Сеул.
Човек от екипа сподели: “Знаех, че И Джун Ги има много фенове, но все пак бях изумен от любовта им и начина, по която я показват на снимачната площадка. Наистина съм благодарен за подкрепата им.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s