И Джун Ги и Со Йе Джи на първото им разследване заедно

36_Y5_BQSUCXJ2_JG5_UN3_CB
EB3_NSXM59_FUTKOJKDGL5

Нови промо снимки от “Lawless Lawyer” разкриват началото на страхотна сътрудническа химия между беззаконовия адвокат И Джун Ги и твърдоглавата адвокатка Со Йе Джи по време на първото им разследване заедно.
Героинята на Со Йе Джи служи като котва за непредвидимия герой на И Джун Ги, който при влизане на местопрестъпление моментално се превръща в друг човек. Двамата непрестанно се хапят с думи, но работят заедно ден и нощ, за да открият истината парче по парче.
Източници казват, че И Джун Ги и Со Йе Джи вече са изградили силна химия помежду си на снимачната площадка на “Lawless Lawyer”. Както подсказва заглавието, драмата е изпълнена с физически натоварващи екшън сцени, но и двамата изпълняват сами изискващите и предизвикателни сцени и масивното излъчване на енергия, което произвеждат двамата, изненадва всички от екипа.
И Джун Ги не пести хвалби по адрес на Со Йе Джи: “Гордеех се с това, че съм най-енергичният човек на света, но откакто работя с Йе Джи, започнах да мисля, че е възможно да има и по-енергичен човек от мен. Тя може да изглежда крехка външно, но вътрешно е силен човек. Снимането на екшън сцени е тежко и изморително, но тя поема инициативата и предлага план как да заснеме екшън сцената с мен. Затова съм й изключително благодарен.”
Со Йе Джи също споделя възхищението си от И Джун Ги и неговата енергия и сила: “На снимачната площадка И Джун Ги постоянно тича насам-натам, без дори да седне за миг. Понякога го питам откъде черпи тази сила, а той отговаря, че източникът на енергия за него е червеният женшен. Ето колко много обича червеният женшен. Страстта и енергията му толкова ме изненадват понякога, че почти ме кара да моля за червен женшен.”

GCCZNNUQKFE4_HU23_I36_M
LCRV1_HNRKJZRQERINYF4

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s