“Lawless Lawyer” със смайващ и спиращ дъха тийзър с И Джун Ги

20180422003012_0_20180422182911533

Бяха необходими само 15 секунди с И Джун Ги в новия тийзър на “Lawless Lawyer”, за да бъдат очаровани зрителите и да бъдат предизвикани дискусии.
Предизвикали вече интереса на публиката с обединението на дуото от “Time between Dog and Wolf” – Ким Джин Мин и И Джун Ги, от екипа на предстоящата съботно-неделна драма на tvN “Lawless Lawyer” реализираха “стайл тийзър” с И Джун Ги след края на епизода на сегашната драма
“Live”.
Екшън драмата “Lawless Lawyer” разказва историята на беззаконов адвокат, който първоначално се разкрива като гангстер, но се превръща в истински адвокат, който се изправя срещу властимащите в Гисонг.
На 21 април, веднага след като бе излъчен “стайл тийзърът” с И Джун Ги в канал в Naver TV cast, потребителите в интернет се развихриха. Най-новият тийзър на “Lawless Lawyer” включва четири думи, които влудиха зрителите.
“Стайл тийзърът” с И Джун Ги пленява със зашеметяващи кадри, които не позволяват да откъснете поглед от екрна. Започва с Темида, богинята на правосъдието, държаща везни в едната си ръка и меч в другата, а след това ни разкриват спиращи дъха екшън сцени. И Джун Ги се появява непоколебим и готов да се изправи пред опонентите си, а появата на Со Йе Джи, макар и кратка, буди любопитството на зрителите.
“Lawless Lawyer” изглежда обещаваща възможност за И Джун Ги да покаже екшън уменита си. И Джун Ги е не просто актьор, който изпълнява сложни екшън сцени, но и изразява различни нюанси емоции. Напрегнатите сцени, показани с него в тийзъра, повишават още повече очакванията на зрителите.
В тийзъра И Джун Ги създава незаличимо впечатление като Бонг Санг Пил, показва напълно различна страна от себе си, която не сме виждали никога досега. Зрителите проявяват голям интерес и към четирите ключови думи “Закон”, “Престъпност”, “Отмъщение” и “Справедливост”. Изречението “Законът е забавно нещо, нали?” също ни кара да тръпнем в очакване как И Джун Ги ще разграничи закона от престъпността и как този беззаконов адвокат ще претърпи вътрешен конфликт между справедливостта и отмъщението.
Обединението между И Джун Ги и Ким Джин Мин, който притежава режисьорски финес и с който неведнъж е смайвал публиката, са достатъчна причина публиката да чака драмата.
Със “Законовия тийзър”, “Индивидуалните тийзъри” и “Стайл тийзъра”, предстоящата драма на tvN “Lawless Lawyer” вече се доказа като най-чаканата драма за 2018 г. Премиерата е на 12 май.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s