“Топ представление”, успешната фен среща на И Джун Ги в Япония още веднъж доказва статуса му на Халю звезда

1_RYF2_V8_YKM_1

И Джун Ги затвърди статуса си на Халю звезда с успешна фен среща с 5000 души в Токио, Япония.
На 26 април се проведе японската фен среща на И Джун Ги “2018 LEE JOON GI SPLENDOR FAMILY DAY” в “Международен форум Токио”. В същия ден 5000 японски фена запълниха площада пред залата и самата зала. Имайки предвид, че Халю вълната напоследък охладня в Япония, тази бройка е окуражаващ знак и доказателство за популярността на И Джун Ги и звездната му сила като Халю звезда.
И Джун Ги винаги е имал голяма и отдадена фен база в Япония, която се увеличи още повече след участието му в “Moon Lovers: Scarlet Heart Ryeo”, който бе излъчен наскоро в Япония. Прилагайки своята характерна жизненост, И Джун Ги изгради един пълнокръвен Уанг Со, който напълно плени сърцата на феновете. Източници ни увериха, че освен популярността му, членовете в японския фен клуб на актьора също са се покачили драстично.
При пристигането си в Токио, вечерта преди самата фен среща, И Джун Ги отиде директно в залата за репетиции, където се подготви внимателно за предстоящето събитие и показа отдадеността си към работата. В деня на фен срещата той пренесе пролетната топлина на сцената и изпълни 11 песен, влудявайки всички 5000 фена.
Показвайки “фен сървиз”, неизмерим талант и сериозна страна, И Джун Ги създаде една незабравима фен среща за феновете, които чакаха толкова дълго да го срещат на живо. Халю експерт, който гледа шоуто, не спести суперлативи за актьора: “Той изпъкваше във всеки аспект – от сегмента за разговор до изпълненията, карайки феновете да се забавляват изключително много. И най-вече, И Джун Ги излъчваше щастие при комуникацията с феновете на сцената, самият аз се почувствах щастлив.”
Чрез новата драма на tvN “Lawless Lawyer” И Джун Ги обединява отново сили с режисьор Ким Джин Мин, с когото са работили по “Time between dog and wolf”. Мисълта за невероятната синергия, която двамата ще постигнат, увеличава очакванията на феновете към драмата. Премиерата на “Lawless Lawyer” е на 12 май.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s