И Джун Ги и Со Йе Джи напълно погълнати от сценария – очакванията растат преди премиерата на “Lawless Lawyer”

f131694407384493329_0

Погледнете “беззаконовия адвокат” И Джун Ги и “буйната адвокатка” Со Йе Джи секунди преди да се превърнат в адвокатска двойка.
На 29 април от tvN реализираха нови снимки от съботно-неделната драма “Lawless Lawyer”, показвайки ни трансформацията на И Джун Ги и Со Йе Джи в беззаконовия адвокат Бонг Санг Пил и буйната адвокатка Ха Дже И като така увеличиха очакванията на зрителите.
Екшън драмата “Lawless Lawyer” разказва историята на беззаконов адвокат, който първоначално предпочита да ползва юмруците си, но се превръща в истински адвокат, който се бори със злоупотребяващите с властта чрез закона. Драмата вече предизвика интереса на публиката като първата драма на известния режисьор Ким Джин Мин и сценарист Юн Хьон Хо, който преди това е писал филм с 20 млн. зрители, а също така и с участието на И Джун Ги, Со Йе Джи, Че Мин Су и И Хе Йонг.
Сега, за да покачат още повече очакванията, от екипа споделиха тези снимки с И Джун Ги и Со Йе Джи, напълно погълнати в процеса за трансформация в беззаконова двойка. Със сценарий в ръцете си, тези двамата неуморно учат репликите и емоциите на героите си Бонг Санг Пил и Ха Дже И. Само един поглед върху тях е достатъчен, за да усетите, че са на 100% погълнати от ролите си.
Напрежението в очите му, докато изучава сценария под слабото осветление, подсказва за вниманието му към всеки детайл.
И Джун Ги се отнася много педантично и към репетициите преди началото на снимките. Обединявайки се с Ким Джин Мин 11 години след “Time between Dog and Wolf”, актьорът преглежда репликите си с режисьора по време на репетициите, различавайки се от начина, по който се държи обикновено зад камерата, което означава, че е готов да изчезне напълно в Бонг Санг Пил.
Со Йе Джи също фиксира сценария с очи, сякаш не би позволила сама на себе си да пропусне и една реплика. Дори докато стилистката й чисти мъхчетата от дрехите й, тя остава фокусирана върху сценария. Снимката, на която е напълно концентрирана и необезпокоена от шума покрай нея, са доказателство за нейния професионализъм.
Още от първия снимачен ден на 5 март, И Джун Ги и Со Йе Джи работят отблизо заедно почти 2 месеца. Друга индикация за силната им екранн химия е идентичният начин на работа със сценария. И двамата използват текст маркер и написани на ръка бележки върху лепящи листчета, което ни навежда на мисълта колко внимателно се подготвят за ролите си преди снимките всеки ден.
Тъй като са в ролите на адвокати, това предполага запаметяването на легален жаргон и дълги диалози. От екипа съобщават, че И Джун Ги и Со Йе Джи работят изключително старателно, за да разберат как да представят героите си като анализират задълбочено сценария. Всяко усилие, което полагат за всяко движение или реплика ни карат да очакваме емблематичните сцени, които ще създадат чрез “Lawless Lawyer”
Предстоящата драма на tvN “Lawless Lawyer” отбелязва първия съвместен проект между режисьора Ким Джин Мин и сценариста Юн Хьон Хо. Премиерата е на 12 май, събота, в 9 часа корейско време.

FB_IMG_1524970956944
FB_IMG_1524970954194
FB_IMG_1524970950921
FB_IMG_1524970947324

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s