Карта на взаимоотношенията на героите в “Lawless Lawyer” бе разкрита: Беззаконова адвокатска фирма срещу Кръвожадните злодеи

f131692957758057844_0

От екипа на драмата “Lawless Lawyer” продължават да си играят с любопитството на зрителите като споделиха карта с взаимоотношенията и конфликтите между героите.
С резервирана премиера на 12 май, заемаща мястото на “Live”, предстоящата съботно-неделна драма на tvN “Lawless Lawyer” привлече  зрителското внимание на 30 април с реализирана карта с взаимоотношения нагероите. Картата ни предлага кратък преглед на напрежението и конфликта между Беззаконова адвокатска фирма и Кръвожадните злодеи.
Екшън драмата “Lawless Lawyer” разказва историята на беззаконов адвокат, който първоначално предпочита да ползва юмруците си, но се превръща в истински адвокат, който се бори със злоупотребяващите с властта чрез закона. Драмата вече предизвика интереса на публиката като първата драма на известния режисьор Ким Джин Мин и сценарист Юн Хьон Хо, който преди това е писал филми с общо 20 млн. зрители, а също така и с участието на И Джун Ги, Со Йе Джи, Че Мин Су и И Хе Йонг.
В центъра на картата е основният конфликт между четиримата главни герои – Бонг Санг Пил (И Джун Ги), Ха Дже И (Со Йе Джи), Ча Мун Сок (И Хе Йонг) и Ан О Джу (Че Мин Су). Самото им присъствие е достатъчно, за да предизвика зрителското внимание. Описани като “Партньорство” и “Романс”, отношенията между Бонг Санг Пил и Ха Дже И привличат интереса, докато “Враждебни”-те отношения между Ча Мун Сок и Ан О Джу карат зрителите да се чудят какви драматични връзки ще бъдат разкрити.
Също така картата загатва, че Бонг Санг Пил е повлиян до голяма степен да стане “беззаконов адвокат” заради съдбата на Че Джин А (Шин Ън Чон), майката на Бонг Санг Пил и адвокат по човешчките права, и Че Те Унг (Ан Не Санг), чичо на Бонг Санг Пил и шеф на гангстерска банда. Интересно е и да разберем какво води до партньорството на Бонг Санг Пил и Ха Дже И и истинската причина за решението им да се борят за справедливостта и да се изправят срещу абсолютната власт в Гисонг.
Други значими герои в историята на “Lawless Lawyer” са от кръга на Ча Мун Сок, Ан О Джу, Ко Ин До (Чон Чин Ги) и Нам Сон Ча (Йом Хе Ран). В “Злия град” Гисонг съдии, прокурори, журналисти и политици изграждат мрежа от връзки за контрол на града и света така, както на тях им харесва.
Сред “Злите хора” на върха е Ча Мун Сок с абсолютната си власт. Има враждебна връзка между Ан О Джу и Нам Сон Ча, които са дясната ръка на Ча Мун Сок и секретар. Драмата ще разкрие конфликта между тези герои, които вършат всякакви злодеяния, само за да спечелят благоволението на Ча Мун Сок.
В ролите на Ча Мун Сок, която държи абсолютната власт в Гисонг и крие алчността си зад маската на светец, и Ан О Джу, който е движен от парите и успеха, И Хе Йонг и Че Мин Су ще създадат невъждани досега злодеи в историята на корейската драма.
Това рязко разделение между Беззаконовата адвокатска фирма и Кръвожадните злодеи насочва мисълта ни към една завладяваща история, която ще се разгърне в драмата “Lawless Lawyer”.
Предстоящата драма на tvN “Lawless Lawyer” отбелязва първия съвместен проект между режисьора Ким Джин Мин и сценариста Юн Хьон Хо. Премиерата е на 12 май, събота, в 9 часа корейско време.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s