Визитки на героите в “Lawless Lawyer”

f131692910589283482_0

БОНГ САНГ ПИЛ| 28, Адвокат и директор на адвокатска кантора “Отвъд закона”

▶ Мечта: Гангстер, превърнал се в адвокат, който печели случаи като се възползва от дупките в закона
▶ Съдба: Адвокат, който се бори за справедливост и използва закона, докато търси начин да отмъсти за смъртта на майка си.
Бонг Санг Пил е гангстер, превърнал се в адвокат, който е бил е затвора. Той е професионален “адвокат отвъд закона”, който се отнася със свещеното юридическо четиво като с упътване на техника за дома.
Като дете става свидетел на смъртта на майка си, която е била адвокат по човешките права. Тогава заминава за Сеул и израства под грижите на брата на майка му – Че Те Унг, който е начело на гангстерска банда. Докато расте, Санг Пил всеки ден тренира бойни изкуства и всяка нощ изучава правните книги. В крайна сметка се превръща в нечуван случай – гангстер, който става адвокат.
През последните 18 г., Санг Пил се е посветил на една-единствена мисия: Отмъщение. Придобил е всички необходими умения и е живял, воден от тази единствена цел.
Когато най-накрая решава, че е натрупал достатъчно сила и моментът е настъпил, той напуска своя успешен и комфортен живот в Сеул и заминава за Гисонг.
Сега адвокатът отвъд закона, който никога не е заставал на страната на справедливостта, ще поеме по пътя на променящо живота отмъщение – ще заложи всичко, за да се изправи срещу абсолютната власт в Гисонг.

f131692911283175930_0

ХА ДЖЕ И | 26, помощник-адвокат в кантора “Отвъд закона”

▶ Мечта: Адвокат в Международния съд на ООН
▶ Съдба: Превръща се в помощник-адвокат, понижена и отстранена заради нападение срещу съдия.
Ха Дже И е мотивиранс личност още от детската градина. Израства в бедно семейство, никога не е имала възможност за частни уроци. За да компенсира липсата и да не освобождава челната позиция в училище, винаги е учила здраво. Стане ли въпрос за самодисциплина и усърдие, няма втори като нея.
Преследвана е от болезнени детски спомени за изчезването на майка й. През последните 18 г., тя и баща й Ха Ги Хо са я търсили неуморно, но безуспешно. Причината да стане адвокат е да се събере отново с майка си.
След като напада съдия, Дже И се завръща в родния си град Гисонг.
Там среща Санг Пил и започва да работи в кантора “Отвъд закона” като помощник-адвокат, за да върне дълговете на баща си.
Но това, което не знае, е, че работата със Санг Пил ще я поведе по пътя на истината – истина, която е важна както за нея, така и за Санг Пил.
Тя ще се присъедини към неговото отмъщение, за да открият гигантски облак от корупция, който е погълнал целия град Гисонг.

f131692914878998980_0

ЧА МУН СОК | В средата на 50-те години, съдия в районния съд на Гисонг
Ча Мун Сок притежава зъл гениален мозък, който й позволява тайно да управлява Гисонг и да е ръководител на корумпиран кръг от хора.
Тя има излъчване на щедър и милосърден човек, позната е като “Майка Тереза на Гисонг”. Многократно е отказвала позицията на главен съдия на Върховния съд, за да служи на града си.
Почтеността й печели уважението и възхищеноето на гражданите на Гисонг.
Но истината е, че тя е дефиниция за корупция и безгранична алчност.
Точно когато си мисли, че цялата истина за нея ще бъде погребана завинаги в мъглата, която обгръща Гисонг, Бонг Санг Пил, син на Че Джун Е, ще се появи в живота й.

f131692915951817857_0

АН О ДЖУ | В средата на 50-те години, председател на “О Джу груп”
Някога Ан О Джу е бил дребен гангстер, активен на местния рибен пазар.
О Джу е бил човек, който би счупил глезена на всеки, който го настъпи дори леко по крака. Докато се изкачва по социалната стълбичка, за да стане председател на фирма, О Джу се научава да крие истинската си същност и да изглежда благороден.
Точно когато мисли, че почти е постигнал целта си, О Джу се натъква на най-голямата възможна пречка, а именно Бонг Санг Пил.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s