Очаква се “Lawless Lawyer” да продължи успеха на “Signal” и “Stranger”

0000049231_001_20180507092716210

Чакана заради това, че е новият проект на режисьора Ким Джин Мин и заради синергията между И Джун Ги, Со Йе Джи, И Хе Йонг и Че Мин Су, предстоящата драма на tvN “Lawless Lawyer” се очаква да продължи успеха на популярните драми на кабелната телевизия в този жанр “Signal” и “Stranger”.
Чрез тези драми за детективи и прокурори, неизследвана тема преди, tvN разшири диапазона на корейската драма. Този жанр драми имат някои общи черти: очароват зрителите с качествена режисура, уникална актьорска игра и увлекателна история.
“Signal” привлече вниманието на зрителите като разказа история, която свързва детективи от настоящето и миналото чрез стара радиостанция. През 2017 г. на “Baeksang Arts Awards” драмата спечели награди за най-добра продукция, най-добра женска роля и най-добър сценарий. Детайлният сценарий на Ким Ън Хи и отдадената игра на актьорите създадоха перфектна драма, която зае специално място в историята на tvN с този жанр драми.
С история за апатичен прокурор и отдаден детектив, които разкриват истината за корупцията и убийствата в прокуратурата, “Stranger” печели одобрението със своята педантична режисура и деликатна актьорска игра. Драмата печели в категории за най-добра продукция, най-добър актьор, най-добър сценарий на тазгодишните “Baeksang Arts Awards”.
Очаква се “Lawless Lawyer” с премиера на 12 май да продължи успеха на tvN в този тип драми, които се радват на голяма популярност в Корея и чужбина заради качестваната продукция, оригинални герои, свежа комбинация от добри актьори и увличаща история.
“Lawless Lawyer” разказва историята на беззаконов адвокат, който първоначално ползва умруците си вместо закона, но постепенно се превръща в истински адвокат, който залага живота си, за да се бори срещу абсолютната власт. Драмата обещава да разкрие интригуваща история и вълнуващ екшън, които да влудят зрителите в началото на май.
Към вълнението добавяме и качествени актьори, започвайки от И Джун Ги, който е в ролята на беззаконов адвокат -динамична комбинация от противоречиви черти като хитрост и педантичност, Со Йе Джи, която ще изиграе твърдоглава адвокатка, И Хе Йонг ще бъде с абсолютна власт, а Че Мин Су ще е харизматичен злодей.
Освен това хит мейкърът и доходоносен режисьор Ким Джин Мин, чиято драма е “Time between Dog and Wolf”, внася съвършенство в продукцията чрез режисурата на грандиозен екшън и напрегнати сцени.
Известен с филма “The Attorney” и драмата “Remember: The War of Son”, режисьпрът Юн Хьон Хо ще създаде напълно безпрецедентен беззаконив адвокат, който е експерт в закона и боя. Сценристът ще комбинира уникален екшън, на който доказа, че е способен чрез “Confidential Assignment”, с драматична история, привличайки любопитството на зрителите на малкия екран.
“Lawless Lawyer” е пълен пакет от продуктивно сътрудничество, качествена визуализация, вълнуваща история и силна актьорска игра. Очакванията са да бъде достоен наследник на успешните драми на tvN в този жанр “Signal” и “Stranger” и да плене зрителите.
Премиерата на “Lawless Lawyer” е на 12 май.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s