И Джун Ги е напълно неочакван и безпрецедентен гангстер/адвокат в “Lawless Lawyer” – очакванията са високи

0000645631_001_20180512144715836

И Джун Ги се завръща на малкия екран като адвокат, какъвто не сте виждали никога досега. В новата съботно-неделна драма на tvN “Lawless Lawyer”, която бележи обединението му с режисьора Ким Джин Мин, с когото е работил по “Time between Dog and Wolf”, актьорът е в ролята на гангстера и адвокат Бонг Санг Пил.
Новината за наемането на И Джун Ги за ролята привлече много внимание, но колкото повече научаваме за Бонг Санг Пил, толкова по-невероятен герой изглежда той. Като дете Санг Пил става свидетел на смъртта на майка си. Тогава заминава в Сеул при чичо си, който е шеф на гангстерска групировка. Под грижите на чичо си, Санг Пил се превръща в нещо нечувано в Корея – гангстер с професия адвокат. Историята за формиращите години на Бонг Санг Пил вече прави историята да звучи интересно, а желанието му да търси отмъщение като се върне в Гисонг и отвори адвокатска кантора “Отвъд закона” обещава една епична история.
Промо снимките, реализирани днес, разкриват малко повече за гангстера Санг Пил: с татуировки на пръстите, изглежда сръчен и самоуверен, докато брои банкноти от 50 000 вона. Като адвокат, той показва бърз ум и проницателност в съдебната зала и в кантората си. За зрителите ще бъде интересно да наблюдават различното поведение на Санг Пил, което е усвоил, докато е растял сред гангстерите на чичо си. Чрез героя Бонг Санг Пил, който може да превключва самоличностите си в различни обстоятелства, И Джун Ги ще предложи широк спектър от акторски умения.
Драмата “Lawless Lawyer”, която разказва историята на гангстера Бонг Санг Пил, превърнал се в адвокат, старира днес, на 12 май.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s