“Магията на И Джун Ги стартира” – “Адвоката отвъд закона”  И Джун Ги се завръща със страхотен герой и висок рейтинг

201805131146253973_1_20180513120012060Само с един епизод “Адвоката отвъд закона” И Джун Ги спечели сърцата на зрителите.
В премиерния епизод на съботно-неделната драма “Lawless Lawyer” видяхме И Джун Ги, който играе гангстер, превърнал се в адвокат Бонг Санг Пил, като истинска стихия. Бонг Санг Пил е от типа “умни адвокти”, които нарушават движението на пътя, за да залови корумпирано ченге и отказва да удари пръв, освен ако не е при самозащита. С други думи той ползва закона в своя полза.
Първият епизод съдържа някои забавни сцени, в които арогнтният и хитър адвокат се мести в Гисонг, нанася се в офис, ползван някога от незаконни кредитори на пари и става шеф на ганстери. Сцените, в които Санг Пил опитва да отвори кантората си в някогашния офис на майка си, са представени с комична нотка, но напрежението бързо нараства, когато той поглежда през прозореца и си припомня сцени от детството.
Основната цел в живота на Санг Пил е да отмъсти на Ан О Джу за смъртта на майка му, която рискува живота си, за да спаси неговия. Очакванията на зрителите растат, когато Санг Пил заявява решимостта си за отмъщение с дръзка усмивка на лицето. Също така зрителите намират за интересен вербалния спаринг на Бонг Санг Пил с Ха Дже И, която става негов помощник в кантората, за да изплати дълга на баща си.
И Джун Ги перфектно се превъплъщава в Санг Пил, който често превключва комичната глупост със сериозно изражение, доказвайки се като зрял актьор, който смее да поема рискове. Превключването между двете настроения в един епизод, без да загуби интереса на зрителите, със сигурност не е лесна задача. И Джун Ги обаче показа пълна палитра от емоции – от уязвим до силен човек, карайки ни да очакваме да събере екип от адвокати отвъд закона.
Неговата упорита работа бе наградена с висок рейтинг. Премиерният епизод постигна рейтинг от 5,3%, като най-силният момент от епизода достиггна 6,3%. За кабелна телевизия премиерата на драмата се приема за успешна.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s