Само с 2 епизода “Lawless Lawyer” завладя зрителите – “Ефектът на И Джун Ги & Ким Джин Мин”

0002786310_001_20180514105213353

“Lawless Lawyer” продължава да се радва на успех сред публиката. Драмата постигна силен старт, който бе надминат от втория епизод с 6% зрителски рейтинг.
Вторият епизод на “Lawless Lawyer” постигна национален резултат от 6% според Nielsen Korea. Премиерният епизод отбеляза 5,3%, който се равнява на този на “A Korean Odyssey”. Междувременно, според рейтинговата система на TNMS, вторият епизод на “Lawless Lawyer” е постигнал 5,8% – най-висок резултат сред съботно-неделните драми на tvN за 2018 г.
Истината е, че “Lawless Lawyer” не бе в мислите на всички преди премиерата. Все още не преживели финала на “Live”, идеята за екшън драма с отмъщение се струваше прекалено “старомодна” за зрителите, които стават все по-изискващи.
Но “Lawless Lawyer” надмина всички очаквания. Показа, че има причина И Джун Ги и Ким Джин Мин да се съберат отново след 11 г. Драмата започна с бързо темпо, вълнуваща история и шоу от един човек – И Джун Ги, а режисьорският стил привлече още повече внимание.
И Джун Ги се радва на неспиращи комплименти за актьорсkата си игра след премиерата. Той е в ролята на Бонг Санг Пил, бивш гангстер, превърнал се в адвокат, който се отнася със свещените правни книги като с упътване за употреба на домашни уреди.
Освен екшън изявите, И Джун Ги поднася и пълна палитра от емоции на екрана. Той показва чувствителна страна в сцените, в които се оказва, че майката на Ха Дже И е спасила Бонг Санг Пил и ярост към Ан О Джу и Ча Мун Сок.
По време на прес конференцията режисьорът Ким Джин Мин заяви своята увереност в драмата: “Ще ви покажа кой е най-добрият режисьорски стил.” И Джун Ги сподели: “Реших да приема този проект, след като чух режисьора Ким Джин Мин да казва: Ако “Time between Dog and Wolf” беше повратна точка в кариерата ти преди 11 г., тогава ще се постарая да направя така тази драма, че да останеш в тази индустрия още 10 г.”
Точно както каzа режисьорът, драмата очарова зрителите с историята си и демонстрираните актьорски умения от И Джун Ги. Сега публиката иска да разбере дали драмата ще надмине успеха на “Time between Dog and Wolf”, един от най-добрите проекти в кариерата на И Джун Ги.
Дуото И Джун Ги и Ким Джин Мин увеличава зрителския интерес и ги кара да се чудят дали драмата ще се окаже феноменално явление, както и ще продължи ли успеха постигнат от предишните съботно-неделни драми на tvN.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s