Фенове на И Джун Ги от 26 страни показват подкрепата си към “Lawless Lawyer”

Глобалния фенклуб на И Джун Ги се сплоти, за да покаже подкрепа към новата драма на актьора “Lawless Lawyer”.

1

Международни фенове на И Джун Ги оказаха масивна подкрепа към новата драма на актьора “Lawless Lawyer” чрез снимки, видео клипове и билбордове в метро станции и стени на сгради.
В продължение на един месец ще виждате снимки и видео клипове на И Джун Ги от “Lawless Lawyer” на различни места като натоварени метро станции в Сеул, включително метростанция Сеул, метростанция Самсонг, метростанция Чамшил, терминал за експресни автобуси и още 10 метростанции в Бусан. Чрез реклами в различни форми – от постери до врати с монитори и билбордове по покриви, феновете организираха сами цялата мащабна капмпания като удивиха не само компанията за реклами, която работи с тях, но и всички в развлекателната индустрия като по този начин ги накараха да осъзнаят “силата на И Джун Ги”.
Глобалната фен база включва фенове много от различни страни. Японският фен клуб, хонгконгския фен клуб, тайванския фенклуб и фен клуб “Глобални проекти” оказаха подкрепа на драмата. Фенове от 26 страни от Азия, Северна Америка, Южна Америка, Европа и арабските страни (Япония, Сингапур, Китай, Хонг Конг, Румъния, Северна Америка, Индонезия, Малайзия, Русия, Тайланд, Виетнам, Латинска Америка, Филипините, Пуерто Рико, Италия, Саудитска Арабия, Бразилия, Таиван, Турция, Шри Ланка, Англия, Перу, Мианмар, Испания, Азърбайджан и България) обединиха сили за рекламата на “Lawless Lawyer”, с която да пожелаят успех на актьора и а проекта.
Екипът на “Lawless Lawyer” изрази тяхната благодарност: “Още преди премиерата на драмата, усетихме от първоизточника огромната сила на глобалните фенове на И Джун Ги.” Благодарение на ентусиазираната подкрепа на международните му фенове, “Lawless Lawyer” се радва на страхотен старт, достигайки зрителски рейтинг от 6% още в първата седмица.
Трансформацията на И Джун Ги в адвоката Бонг Санг Пил, който изучава боя през деня и правните книги през нощта, за да отмъсти на хората, убили майка му, е роля, която му пасва като ръкавица и зрителите със сигурност могат да кажат, че актьорът е в стихията си. Освен драма за отмъщение, “Lawless Lawyer” предлага комедия, вълнуващ екшън и сладка романтика и дава възможност на И Джун Ги да покаже своите многостранни умения.

1525932974381

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s