“Again My Life” с потвърдена премиерна дата


SBS потвърди 8 април за премиерна дата на дългоочакваната драма “Again My Life” и също така сподели снимки от четенето на сценария.

Както подсказва заглавието “Again My Life”, четенето на сценария протече с тръпка и удовлетворение, което идва от раздаването на правосъдие от прокурора с гореща кръв, който получава още един шанс за живот, след като претърпя неправомерна смърт. По време на своите изпълнения опитните актьори създадоха напрежение само чрез четене на репликите си.

И Джун Ги, по-специално, направи драмата още по-завладяваща, като използва стабилните си актьорски умения, за да прочете перфектно репликите на героя си Ким Хи У -прокурор, който не допуска компромис, когато става въпрос за закон и правосъдие, и се връща в началото на 20-те си години, за да продължи да расте и да се развива. Четенето на сценария ни накара да предвидим химията “учител – студент“ между И Джун Ги и И Сън Дже, “подкрепящата химия” между И Джун Ги и Ким Джи Ън и враждебността между И Джун Ги и И Кьонг Йонг, които генерираха смразяваща химия само с поглед.

След четенето на сценария И Джун Ги сподели колко е удовлетворен: “Толкова съм развълнуван да работя по тази забавна драма, наречена “Again My Life”, че не можах да спя добре предишната нощ. Чувствам се страхотно и се вълнувам от създаването на страхотна драма с толкова добри актьори.” Ким Джи Ън също сподели мислите си за успешния сценарий: “Много съм доволна и развълнувана да работя заедно с толкова много опитни актьори”.

Драма на SBS “Again My Life” ще бъде излъчвана в петък и събота от 8 април.

[메이킹] 긴장감+몰입력 폭발🔥 〈어게인 마이 라이프〉 대본 리딩 현장! #어게인마이라이프 #SBSCatch