Първите снимки от “Again My Life”


6226ae6f4c12ad2031075b32-p
6226af044fdacd4b90c40123-p
6226af554c12ad2031075b36-p

Първите снимки от дългоочакваната драма на SBS “Again My Life” вече са факт. Снимките показват И Джун Ги, който се опитва да въведе справедливост за последен път, преди да бъде убит.
И Джун Ги е в ролята на прокурора с гореща кръв Ким Хи У, който не прави компромис със закона и справедливостта. Ким Хи У пада убит, докато опитва да залови Чо Те Суп. След смъртта си Хи У се завръща към живота си 15 години по-рано и започва отначало. Опитът му в предишния живот му позволява да се екипира по-добре през втория си живот и да стане многоквалифициран прокурор. Зрителите очакват да видят как той ще изпълни своите щателни и перфектно разработени планове.
Първите кадри ни дават представа за неудържимата сила на Ким Хи У, която И Джун Ги ще изобрази в “Again My Life”. Дори и с кръв по челото, решителността на лицето му сякаш изпраща предупреждение, че няма да позволи на никого да му попречи. Яростта в очите му също загатва за желанието на Ким Хи У за справедливост, което ни прави по-любопитни към героя.
“Again My Life” бележи завръщането на И Джун Ги след две години. Той доминира в кадрите, в които носи безспорната си солидна актьорска игра, за да изобрази страстния и непобедим прокурор Ким Хи У. Зрителите ще разберат как И Джун Ги, незаменим актьор, който вдъхва уникалност на всеки герой, довежда образа си на Ким Хи У до съвършенство и дали Ким Хи У успешно ще изправи пред съда най-голямото зло и ще завърши своето отмъщение през втория си живот.
И Джун Ги казва: “Ким Хи И претърпява неправомерна смърт, докато се опитва да изправи пред съда злите политици. Тогава той получава втори шанс за живот и се подготвя да накаже това най-голямо зло.Ще се опитам да представя на зрителите драма, която докосва сърцата им и им носи смях и удовлетворяващо забавление.”
Новата драма на SBS “Again My Life” старира на 8 април от 10 часа.