〈어게인 마이 라이프〉에 대해 누가 누가 잘 아나🧐 이준기X김지은의 어게인 능력고사! #어게인마이라이프 #SBSCatch


“Again My Life”: И Хе Нал, автор на оригиналния роман, хвали И Джун Ги за перфектното въплъщение в оригиналния герой


fpd5-htd-vc-aq9z-vn fpd5-hsu-veaedk4s fpd5-hrt-vk-aid-rg-y 30000752185-1280

“Написването на “Again My Life” беше процес на опити и грешки, защото беше дебютния ми роман. Когато го пишех, си мислех: “Как ми се иска да имаме прокурор като Ким Хи У!”
“Again My Life” вече предизвика шум кастинга на надежден актьор като И Джун Ги заедно с И Кьонг Йонг и Ким Джи Ън. И Хе Нал изрази задоволството си от кастинга: “Бях наистина любопитен кой ще влезе в образа на Ким Хи У в момента, в който решихме да го екранизираме. Не можех да се сетя за конкретен актьор, защото Ким Хи У може да изглежда слаб, но е силна и земна личност. Но когато видях актьора И Джун Ги на годишните награди на SBS да казва: “Аз играя Ким Хи У”, осъзнах, че Ким Хи У, който съществуваше само в моето въображение, беше оживял, напълно подготвен. Що се отнася до това колко добре отговаря на героя, бих казал, че е просто идеален.”
“Чо Те Суп предприема всички грешни стъпки, за да служи на страната и преминава на пръсти тънката граница между доброто и злото. По този начин се изправя срещу главния герой. Ким Хи А е наследница на богаташ, но остава смирена и никога не губи своите убеждения. Тя отказва да поеме прекия път и да работи с Чо Те Суп, а вместо това избира трудния път като обедини усилията си с Ким Хи У. Ким Джи Ън е точно такава, каквато си представях Ким Хи А и не се съмнявам, че тя ще направи оригиналната Ким Хи А да изглежда още по-привлекателна.”
„Очаквам с нетърпение да видя всяка сцена, която показва стъпките, които Ким Хи У предприема по пътя си към Чо Те Суп. Сред тези сцени бих избрал една, в която Ким Хи У, след като получава още един шанс за живот, седи лице в лице с Чо Те Суп за първи път. Чудя се как актьорът И Джун Ги ще изрази тази емоционална сложност в Ким Хи У, изправен пред човека, когото ще отведе пред правосъдието.”
“Again My Life” стартира на 8 април.