И Джун Ги прие покана за специално участие в Сингапур

Сингапурските фенове могат да са доволни, И Джун Ги отива при тях.
NamooActors публикуваха официално съобщение, че И Джун Ги е получил официална покана от Сингапурския борд на туризма за концерт в страната. “Сингапурският борд на туризма е получил много молби от местни фенове, които искат да видят звездата. Те са взели решение да поканят И Джун Ги за главен гост на “HSBC Women’s Champions festival”, който ще бъде проведен на 4 март.”
В момента тече азиатското турне на И Джун Ги. Началото бе поставено с два концерта в Сеул, последвани от концерти в Нагоя, Осака, Йокохама, както и в Тайпе, където IU се появи като гост. Ден по-рано И Джун Ги бе гост на концерта на IU в Тайпе. Двамата заедно на една сцена направиха феновете на драмата изключително щастливи.
Турнето на И Джун Ги набира популярност, а от агенцията му съобщиха, че не спират молбите за участия в Северна Америка и Европа.
Представител от Сингапурския борд на туризма сподели: “Много сме щастливи, че И Джун Ги прие поканата ни. Той е изключително популярен в Сингапур. Участието му като основен гост на събитието ще бъде голям подарък за феновете му у нас.”
Освен това стана ясно, че напоследък актьорът получава много оферти за нови проекти и в момента е в процес на избиране на следващия си проект.

Leave a comment